Jacco delar med sig av insikter på ”Ett sånt liv”

Fjärde och sista singeln inför soloalbumet

För två månader sedan solodebuterade Jacco från Labyrint med singeln “Hörnet”. Därefter har vi i tur och ordning fått både “Noll Tålamod” och nu senast “Hårda tider”. Det har varit släpp med textrader som berör och går rätt in, och med konstanta produktioner från vännen Masse Salazar. 

Ända sedan debuten har vi vetat om att debutalbumet ‘Allt Jag har’ är på väg. Nu vet vi att det släpps om två veckor, den 6 maj, och att Jacco idag är här med den fjärde och sista singeln inför albumet. På nya “Ett sånt liv” delar Jacco med sig av insikter han lärt sig som äldre. Han berättar att musiken är som ett brev till sitt yngre jag:

"Ett sånt liv” är skriven till mitt yngre jag. Låten är ett öppet brev till lilla Jacco och alla andra som går igenom något tufft. Jag vill dela med mig av en insikt jag hade önskat att jag fått som ung. Du har gått igenom saker som du bär med dig sen, när du e jag och nån är du och dom behöver en vän. Med allt du har I ditt bagage blir du en hjälte för den", berättar Jacco och fortsätter:

“Jag personligen älskar den här låten. Den kan röra mig till tårar vilket gör mig ännu mer rörd när jag inte kan hålla tillbaka till min egna låt. Så mycket terapi, jag hoppas verkligen att den gör samma sak för andra som den gör för mig".

Lyssna på “Ett sånt liv” i DOPEST Playlist här nedan!