Jireel släpper "Drömfångare" med Daniela Rathana

Efter att ha premiärspelats på "Together For A Better Day"-konserten i Avicii Arena släpps nu samarbetet officiellt

Under 2023 anordnades den årliga ”Together For A Better Day”-konserten i Avicii Arena i Stockholm. En kväll anordnad av minnesfonden Tim Bergling Foundation, som engagerar sig i att motverka psykisk ohälsa bland barn och unga. På plats var några av Sveriges största artister inklusive Jireel& Daniela Rathana, som då framförde den då osläppta låten ”Drömfångare”.

Nu får vi äntligen ta del av den i sin helhet, då den släpps som en singel till Jireels kommande album Luanda som släpps den 26:e april. Det blir Jireel & Daniela Rathanas första samarbete och den andra singeln som Daniela premiärspelade under ”Together For A Better Day”, då hon tidigare i vintras släppte ”Vakna” med Cherrie.

”Det är en melodi som bär med sig hopp och en känsla av magi, och jag hoppas att den kan bli en ljuspunkt för folk när de behöver en paus från vardagens stress”, säger Jireel om låten.

”Drömfångare” är en eftertänksam låt om hur relationer kan påverka båda parter både positivt & negativt. Släppet följer upp ”Svart Ferrari”, ”Minns du?” med Thomas Stenström och ”AMGIA”, alla singlar från kommande Luanda. Det blir första albumet sedan MOTY från 2022, som också är namnet på Jireels nystartade skivbolag Records by MOTY.

Lyssna på ”Drömfångare” och mer ny musik i DOPEST Playlist!