Jireel sparkar igång året med "Svart Ferrari"

Första singeln från artistens kommande sjätte album bjuder på ett retro hiphop-sound – första solo-singeln på över åtta månader

Det har snart gått två år sedan vi fick höra Jireels senaste album MOTY, även om det har varit långt ifrån tyst från den dynamiska artisten sedan dess. Från att signa artister som W8 till sitt nya skivbolag Records by MOTY till stora collab-singlar som ”Ledare” med Dizzy, Jeezy har definitivt inte legat på latsidan även om hans senaste solo-singel ”Frero” kom i slutet av april 2023.

Nu sparkar han igång det nya året med singeln ”Svart Ferrari” – den första smakprovet från hans efterlängtade sjätte album som förväntas dyka upp under första halvan av 2024. Med denna låt återvänder Jireel till sina poppiga rötter, där han lekfullt studsar över ett beat som vibrerar med introspektiva rader om kärlek som gått fel. Låten andas en retro hip-pop aura, en nostalgi som förstärks av de fyra mästarna bakom produktionen: Leo Svensson, Josef Zettergren, Rasmus Blomgren och Lukas Huss Enge.

Med sin unika mix av skarpa beats och hjärtskärande texter står ”Svart Ferrari” ut som en  markör för Jireels konstnärliga utveckling och en försmak av vad som komma skall. Väntan är över, 2024 är det dags för Jireel att bli Man of the Year igen.

Lyssna på ”Svart Ferrari” och mer ny musik i DOPEST Playlist!