Jireel är tillbaka med singeln "Tankarna" + musikvideo

Se videon här!

”Inte släppt egen musik på 3 månader.. men nu på fredag är vi igång igen” skrev Jireel på Instagram när han avslöjade releasen av hans senaste singel ”Tankarna”. Det blir nämligen hans första solosingel på länge. I somras kom det hyllade albumet Sex Känslor, sedan dess har han gjort flera samarbeten. Senast hördes han på låten ”Tillsammans” vars intäkter går till organisationen Black Lives Matter, samt på ”DITT FEL” med Miriam Bryant.

”Tankarna”, som ges ut via skivbolaget Nivy, är en reflekterande singel där vi hör Jireel berätta om sin vardag. Från det förflutna till det liv han lever nu. Han beskriver hur han fått jobba för den framgång han har idag. Trots att han likt han sjunger ”aldrig haft något jobb, aldrig lämnat nåt CV”, har han kammat hem priser på Grammisgalan och nåt sina mål utan ett 8 till 5 jobb. Vi hör även en no-new-friends mentalitet och falska vänner som hatar när det går bra eller svärmar som gamar för att få en del av kakan. Vi hör honom rappa över ett hårt trap-beat, för produktionen står PabloElGato och SWRD.

Dessutom får ”Tankarna” en tillhörande musikvideo med en snygg och analog estetik. Videon är regisserad av Hajan Jabar och är producerad av Meraki. Spana in videon och lyssna på ”Tankarna” nedan!

https://www.youtube.com/watch?v=dslETyMIbAM