Smash är tillbaka igen och denna gång med två dagar på Stockholms Stadion tillsammans med giganter som A$AP Rocky, Migos och Kodak Black, Gunna och Sveriges egna Z.E. 

Tidigare gick man ut med en tung lineup med artisterna A$AP Rocky, Migos, Kodak Black, Z.E, Gunna, Sawetiee och J.I.D tar över Stadions scen. Nu får de sällskap av de artisterna Ama Lou, Rico Nasty, Flohio, Jessie Reyez och Juice WRLD. 

Att Juice WRLD har tagit musikvärlden med storm det senaste året är det inget snack om. Efter att ha släppt sin debutsingel ”Lucid Dreams” 2018 har hans namn toppat hitlistor världen över och streamingsiffrorna ökar i samma takt som hjärtats slag. För andra veckan i rad ligger hans senaste albumsläpp ”Death Race For Love” etta på Billboardlistan. När Juice WRLD besökte Sverige för första gången förra året fick vi en intervju med honom där han b.la. pratade om sin musik & psykisk ohälsa.

Jessie Reyez gör sin stora solo-Stockholmsdebut på Stadion. Hennes musikaliska CV fylls på i ett högt tempo då hon har samarbetat med stora namn som Eminem, Calvin Harris och Kehlani. 

Scenen kommer även gästas av internetsensationerna och framtidens stora stjärnor: Brooklynfödda Rico Nasty, Storbritanniens R&B-hopp Ama Lou och underground rap-talangen Flohio. Även om deras musikaliska ton är olika har de en sak gemensamt: De har prisats upp till skyarna av musikjournalister och tastemakers från världens alla hörn.

"Stadion kommer verkligen koka i juli. Det har inte funnits en liknande hiphopfestival i huvudstaden tidigare så vi är väldigt peppade på att göra detta. Vi ser verkligen fram emot de här två dagarna." säger Sulekha Daar, pressansvarig, Smash.

Från och med den 28 mars kommer det finnas endagsbiljetter (ungdomspris 725 respektive 825 kr exkl. serviceavgift) till försäljning, nedan finns information om speldagar:

Biljetter kan du köpa via eventim.se


2 juli:

A$AP Rocky

Juice WRLD
J.I.D

Rico Nasty
Ama Lou

3 juli:
Migos 

Kodak Black

Gunna

Jessie Reyez

Saweetie

Flohio