Detta har hänt hittills på Kai Cenats fängelsestream

Rappare & komiker bland gästerna på sändningen som pågår dygnet runt

Kai Cenat är en av streamingvärldens största stjärnor med över 7,8 miljoner följare på Twitch. Han har gjort sig känd för sina reaktionsvideos, som ofta besöks av kändisar, men även hans upptåg ute i det verkliga livet. Bland annat har han arresterats för ett upplopp i New York, när han skulle hålla en slags tävling för sina fans.

Hans senaste påhitt är en hel veckas lång stream, där Cenat och flera andra kända namn som Druski & NLE Choppa lever som intagna på ett låtsasfängelse. Även om livestreamen (som sänds dygnet runt) började så sent som i lördags den 28:e oktober hade den redan lockat över 250 000 tittare bara inom de första timmarna.

24 timmar om dygnet får vi följa de intagna genom skiftande kameror, som dels visar dem i sina celler men även i gemensamma samlingar. Vissa intagna kommer och går, med speciella gäster som dyker upp under veckans gång.Streamen pågår från den 28:e oktober till till den 4:e november och sänds via Cenats Twitch-konto. Höjdpunkter från experimentet dokumenteras även på hans Youtube-kanal, där vi bland annat får se balla ur när han verkar spela en roll som en galen fånge.

I andra höjdpunkter har vi sett komikern Druski bjuda Kai Cenat själv på burgare, som han "smugglat med sig från utsidan" i sina byxor. Cenat går även på date med Blueface ex-flickvän Chrisean Rock, mitt i fängelsets matsal. Streamen finns länkad här ovan, håll även utkik på dopest.se för fler uppdateringar under veckan!