Kai Cenats rum sprängs av fyrverkerier i stream med MrBeast

Den populära streamern gästades av världens största Youtuber för en video – då satte han eld på sitt eget hus

Det är en händelserik vecka för streamers. iShowSpeed gjorde nyss sina första besök i skandinavien, då han först spenderade dagen i Stockholm innan en fanträff i Oslo, Norge spårade ur fullständigt.

Natten till torsdag streamade Kai Cenat på hemmaplan i USA, där han gästades av ingen mindre än MrBeast som nyligen blev Youtubes största kanal. Under streamen satt de framför en enorm mängd med fyrverkerier medans de pratade och käkade snacks.

Senare under streamen började dock en av Kais vänner, Dave, skämta om att han skulle tända eld på fyrverkerierna. Efter en tids bråk (varav MrBeast lämnade rummet) tände Dave eld på en av fyrverkerilådorna innan han och Kai sprang ut, vilket resulterade i en stor explosion där hela rummet fylldes av eld och rök innan streamen bröts.

Fans på X har dock pekat ut att vissa detaljer, som placeringen av dörrar, verkar skilja sig från det rum Kai vanligtvis sitter i. De har därför dragit slutsatsen att han har byggt ett fake-rum bara för videon. Kai har varken bekräftat eller dementerat detta i skrivande stund.

Videon på Kais officiella kanal är åldersbegränsad och går endast att se på Youtube, du kan se den här.