Bekräftat: Kanye West & Ty Dolla $ign ska spela på arenor

Har ny musik på gång

På sin Instagram beskrivs de som duon ”¥$”, om det är ett officiellt namn återstår att se men vad som är klart är att Kanye West & Ty Dolla $ign har ny musik redo för oss.

Den andre la nämligen ut ett inlägg på sin Instagram under natten till tisdag svensk tid, med det raka meddelandet multi stadium listening event. November 3rd”. Detta kommer efter en tid av rykten kring att ett evenemang ska ha planerats i Italien, vilket nu Ty verkar spä på med uppgifter om att det är fler arenor än en som kommer att medverka.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Ty Dolla $ign (@tydollasign)

För ett par veckor sedan läckte även klipp från studion där Kanye & Ty jobbar på ett nytt spår, som av fansen döpts till ”This Morning”. De två artisterna har arbetat nära varandra under den senaste tiden, ett av få samarbeten för Ye i kölvattnet av hans kontroversiella antisemitiska uttalanden under 2022 och början av 2023. De har tidigare samarbetat på låtar som ”Real Friends” från Kanyes The Life Of Pablo, samt den populära singeln ”Ego Death” med Skrillex & FKA Twigs.

Kanye har inte kommenterat Ty Dolla $igns meddelanden, då han för tillfället inte har någon närvaro på sociala medier. Vi kan dock föreställa oss att ”lyssningsevenemanget”, som enligt Ty ska vara i flera arenor, kommer att likna Kanyes tidigare releaser för DONDA & The Life Of Pablo som också tog en annan approach till hur musiken framfördes.