Ye & Ty Dolla $igns ’Vultures’ har fått nytt releasedatum

I typisk Kanye-stil har det senaste projektet haft en väldigt ojämn väg till release – nu har Apple Music gett fans nytt hopp

Kanye ”Ye” West & Ty Dolla $igns album Vultures var ett av de mest efterlängtade releaserna för 2023. Projektet, som släpps under det gemensamma artistnamnet ¥$, hypades upp med en singel och diverse lyssningsevent innan rykten om olika releasedatum kring november och december började florera.

2023 blev till 2024 och inget album syntes till. Trots ytterligare teasers från låtar som den Backstreet Boys-interpolerande ”Everybody” höll både Ye & Ty locket på angående eventuella releasedatum. Istället dök flera nya YEEZY-produkter upp med tillhörande merch för albumet.

Under tisdagen den 16:e januari märkte fans att den officiella Apple Music-sidan för albumet uppdaterats till den 9:e februari, istället för att tidigare varit satt som ”TBA” och ännu tidigare som den 19:e januari. Detta följer upp flera månader av uppskjutna datum som orsakats av allt från Nicki Minaj till inställda spelningar, så beskedet bör definitivt tas med en nypa salt.

Mot slutet av 2023 hördes delar av låten ”Unlock” via en radiostation i Chicago, men det är senaste gången vi hört något från albumet på den musikaliska sidan. Håll utkik på dopest.se för fler uppdateringar när vi närmar oss februari!