L1NA är back in full effect med "Guilty"

Den melodiösa rapparen är tillbaka från ett långt break med årets första singel – producerad av Nisj och släppt via AKHI

”De vill höra L1NA”

Hennes trademark-intro har blivit mer sanning än någonsin under det senaste året, då vi inte hört från L1NA sedan hösten 2023 när hon gästade Mack Beats”Tunnel Vision”. Med en lowkey offentlig persona och en tendens för att visa upp snippets på sociala medier har den unga rapparen hållit sina fans hängades på varje ledtråd, som nu äntligen lett fram till ”Guilty”.

Den första solo-singeln sedan ”BIRTHDAY” som släpptes mot slutet av 2022 leverear på alla fronter, då som nu med en livfull produktion från Nisj. Om ”BIRTHDAY” rörde sig åt mer festvänliga Jersey Club är dock ”Guilty” mer bakåtlutad, med ett glidande beat som påminner om den ofrånkomliga Cash Cobain-hiten ”Fisherrr”. Ett testamente på att både L1NA & Nisj har en fingertoppskänsla för att mixa in trendiga sounds i sitt egna unika ljudlandskap.

Låten är lika laidback som den är sprudlande, med ett flow från L1NA från som blandar konstant switchande melodislingor med ett snabbt och energiskt spottande av bars. Förhoppningsvis är detta bara början på L1NA:s 2024, för om så är fallet har vi mycket mer att upptäcka av hennes ständigt överraskande artisteri.

Lyssna på ”Guilty” och mer ny musik i DOPEST Playlist!