Lady Gaga visste inte vad 'Fortnite' var – nu kommer hon till spelet

Världsstjärnan gick viral 2019 för att inte kunna stava till succéspelet – nu gör hon entré genom ett speciellt event

Sedan slutet av 00-talet har Lady Gaga varit en av världens största popstjärnor. Även om hon inte längre släpper lika stora hits som ”Just Dance” & ”Papparazzi” ringer fortfarande hennes namn, då hon bland annat är aktuell som Harley Quinn i den kommande uppföljaren till filmen Joker.

Hon må vara aktiv i filmbranschen men när det kommer till TV-spel har vi inte sett mycket av Gaga. Hon blev dock viral av just den anledningen, då hon under 2019 frågade sina följare vad ”fortnight” är. Artisten menar såklart Fortnite, det omåttligt populära spelet som utöver sitt grundläggande action-shooter gameplay även lagt mycket tid på att samarbeta med kändisar.

Gaga kan nu vara nästa namn på listan med verkliga personer som tas in i spelets universum, då hon som ett svar på den virala tweeten rättar sig själv och även bjuder på en teaser om en framtida collab.

Hon ser ut att ansluta till nästa säsong av Fortnite Festival, den virtuella konsertupplevelsen som tidigare gästats av stora namn som The Weeknd & Kendrick Lamar. Lanseringen av säsong 2 kommer enligt Entertainment Weekly att ske imorgon torsdagen den 22:e februari, vilket förmodligen även innefattar en ny trailer med Gaga.