Lamix följer upp förra veckans släpp med nya singeln "Mosaik"

Lamix är tillbaka på allvar när han släpper två singlar på en vecka.

Det är ingen hemlighet att Lamix klivit ur ”skuggan”. Förra veckan släppte han singeln ”Legat lågt”, som var hans första sedan i somras.

Singeln firades med en gratis konsert på Fryshuset och följdes upp med ett uppträdande på Dani M with Friends på kvällen. Lamix fick även chansen att träffa G-SHOCK grundaren där man pratade drömmar och utmaningar i livet & släppte videon till ”Legat lågt”.

Om någon tyckt Lamix legat lågt gör han det tydligt att han är tillbaka på allvar. Idag levererade han ”Mosaik” – sin andra singel på en vecka. Precis som tidigare släpp är låten producerad av Pablo Paz. Lamix lovade att han skulle få folket att dansa, och trots att han tar upp en del seriösa ämnen är detta en singel som i kombination med Lamix energi passar perfekt på dansgolvet.

Lamix befinner sig för närvarande i Spanien tillsammans med Jireel. Vad som är på gång är fortfarande inte helt klart, men vi anar att de båda kokat ihop något stort igen. Håll utkik på Dopest för senaste nytt och lyssna på Mosaik!