Lamix tar med sig Jireel på nya singeln ”Promille”

Släpps independent via 7Tears

Idag släpper Lamix en ny singel med den återkommande samarbetspartnern och vännen Jireel. De har tidigare hörts på uppskattade spår som "Stora", "Main Squeeze", "Woh" och "Nu dom ser". På dagens singel "Promille" bjuder de på hög energi när de släpper en riktig festlåt. Singeln släpps via Lamix nystartade skivbolag 7Tears Entertainment, som presenterades med singeln "Vi Två" ft. Molly Hammar i början av året.

Det är inget snack om saken att Lamix och Jireel har kemi - något som som hörs tydligt på nya singeln. Kanske är det de flera åren av vänskap som sammanbinder artisterna i musiken. "Promille" har en lekfull touch med flera referenser till just fest och alkohol, men samtidigt en självreflekterande sida med rader från Lamix om hur alkohol kan dämpa ångest och smärta. Tillsammans firar de framgången och resan från "botten till toppen", som de faktiskt upplevt tillsammans.

"Promillen stiger i mitt blod/ Det känns som jag har druckit mer än vad jag tål/ Finns ingen vibe utan nån booze/ Det är bara då som benim glömmer sina sår."

"Promille" är producerad av SWRD och Pabloelgato. Lyssna på nya singeln av Lamix ft. Jireel i DOPEST Playlist nedan.