Lil Durk har på sig Crocs x Big Yellow Boot för NBA 2K24

Världar möts när OTF-rapparen syns i reklamer för det kommande basketspelet, i en ny version av en viral hit

I vintras släppte LA-baserade MSCHF sin Big Red Boot aka Astro Boy Boot, en oversized röd stövel som suddade ut gränserna mellan tecknad film och verklighet vilket ledde till en av årets mest omtalade mode-händelser. Sedan dess har den diskuterats, memeats, hatats och älskats, men vad ingen förväntade sig var nog att den skulle få en collab med ”foppatofflan”: Crocs.

Samarbetet är precis vad det låter som, en sammanslagning av den stora silhuetten från MSCHF med spännet och hålen från Crocs. Den röda färgen har dessutom bytts ut mot klargul och därmed skapat en Big Yellow Boot, eller som produktbeskrivningen lyder på MSCHF:s hemsida:

”BIG RED BOOTS, NOW YELLOW WITH HOLES IN THEM!”

Stöveln gjorde sin premiär under Paris Fashion Week, men i en oväntad vändning har de nu dykt upp på fötterna hos Chicago-rapparen Lil Durk. I marknadsföringsbilder tagna för det kommande basketspelet NBA 2k24 (oklart varför) syns han på en matchande gul fyrhjuling iklädd stövlarna kombinerat med vita slitna jeans, en enkel benvit t-shirt och en keps. En outfit som faktiskt kompletterar skorna helt okej.

Om du är sugen på att lösa hem ett par kommer du behöva dyka djupt ner i plånboken då de kostar så mycket som 450$, ungefär 4 670 kronor exklusive fraktkostnader. NBA 2k24 kostar runt omkring det mer överkomliga 700kr och släpps på Playstation, Xbox, Nintendo Switch samt Steam den 8:e september.