LKay tar hjälp av Youzie på nya singeln "AMSTERDAM"

Levererar somriga vibes tillsammans med NBL-producenten Kayen – hör de unga rapparna linka i sin första collab

LKay, uppvuxen i Stockholm längst den röda linjen är ett ungt och relativt nytt namn på den svenska hiphop-scenen. Rapparen från Vårberg i södra Stockholm debuterade förra året med ”SÖDRA” och följde sen upp med ”TURN”, två singlar som visade en artist med känsla för såväl melodi som textförfattande.

Båda första singlarna producerades av NBL-producenten Kayen. Nu är LKay och Kayen tillbaka med en ny banger kallad ”AMSTERDAM” där duon har tagit hjälp av rapparen Youzie som fick sitt stora genombrott under 2022 & 2023 med singlar som ”Chit Chat” med Denz och ”Right Now”.

”Denna låt betyder mycket för mig då det är min första collab. Det är en låt som har gått många vändor men vi landade till slut på något som blev riktigt fett. Jag känner även att jag och Youzie speglar samma styrkor speciellt när det kommer till melodierna. Kayen från NBLNATION gav oss en banger”, säger Lkay om låten.

Trots att det är deras första samarbete någonsin visar de unga rapparna direkt upp en kemi, som knyts samman av Kayens varma och sommarvänliga produktion.

Lyssna på ”AMSTERDAM” och mer ny musik i DOPEST Playlist!