Foto: Louis Vuitton

Louis Vuitton kommer till Discord

Efter att nyligen ha startat en egen podd tar lyxmodehuset ännu ett banbrytande steg i det digitala landskapet

2023 har varit ett år av förändring för franska modehuset Louis Vuitton. Efter Virgil Ablohs plötsliga bortgång under slutet av 2021 var rollen som Creative Director öppen och framtiden för märkets inriktning osäker. I början av året avslöjades det att den legendariske artisten Pharrell Williams tar över efter Abloh och den nya generationen sparkades igång med hans första kollektion i Paris (som DOPEST var på plats för).

Så sent som förra veckan avslöjades det att LV även expanderar i den digitala världen, då de lanserar sin egna podcast kallad "Extended", där olika nyckelpersoner intervjuas och berättar om sin historia kopplad till märket. Nu tar de ännu ett kliv inom underhållningsbranschen genom att starta sin egna Discord-server.

LV har i ett pressmeddelande berättat att servern är en del av en stor "innovationsprocess", som medlemmar kommer att förstahandsuppdateras på. De vill även att plattformen ska bjuda in till gemenskap med likasinnade för diskussioner, idéer och innovation.

Mer information om vad vi kan förvänta oss av LV-Discord lär dyka upp i takt med att servern expanderar och utvecklas, du kan gå med i den helt gratis HÄR.