Louis Vuitton startar egen podcast

Modehuset ger sig in i poddvärlden med unika historier från inom företaget, gästas bl.a av Pharrell

Franska lyxmärket Louis Vuitton lanserar Louis Vuitton [Extended], en exklusiv podcast som tar lyssnarna med på en resa tillsammans med de visionärer som hjälper till att skriva Louis Vuittons kulturhistoria.

Podden leds av den franske modejournalisten och dokumentärfilmaren Loïc Prigent och är en 20 till 40 minuter lång djupdykning i modehusets kreativa hjärta.

Under säsongen får du lära känna några av modehusets kreativa hjärnor. Allt från kreativa chefer till parfymmästare & märkets många ambassadörer & kollaboratörer. Du kommer även att tas med bakom kulisserna på modevisningarna för olika kollektioner, liksom de många kulturella projekten utanför kläderna, till exempel samarbetet mellan kocken Arnaud Donckele och konditorn Maxime Frédéric på Louis Vuitton-restaurangen i Saint-Tropez.

Först ut i avsnitt ett är såklart Pharrell Williams, creative director för LV sedan ungefär ett halvår tillbaka. Under poddens gång öppnar Pharrell upp om sina inspirationskällor, skapandet av hans första show (som DOPEST var på plats för) och mycket mer. Avsnittet innehåller också en exklusiv intervju med Bishop Ezekiel Williams, Pharrells farbror, som leder kören Voices on Fire som avslutade modevisningen med ett episkt framträdande.

Lyssna på podden på Spotify nedan!