Lyssa på Ant Wan's senaste singel "Mamacita"

Han visar en ärlig och öppen sida när han berättar om den speciella personen han skulle göra allt för

724-rapparen Ant Wan från Råby, Västerås har utan tvekan varit ett av de mest omtalade namnen på den svenska hiphopscenen i år. Efter ett aktivt år fortsätter han med samma höga växel när han nu släpper sin senaste singel ”Mamacita”. Låten avslöjades på rapparens Instagram i samband med releasen av hans merch, som finns tillgänglig att köpa här. Spåret ges ut via det egna skivbolaget och kreativa musikkollektivet Bando Kids Music.

Nyligen överraskade Ant Wan lyssnarna med spåret ”Jag & Du”. På dagens släpp ”Mamacita” fortsätter han på samma kärlekstema, och råa ärlighet som gjort att tusentals människor kunnat relatera till musiken. Det är en låt om en odödlig kärlek som ingen kan komma åt. Han visar en ärlig och öppen sida när han berättar om den speciella personen han skulle göra allt för.

Tidigare i år släppte Ant Wan sitt hyllade album 724, en hyllning Råby vilket till trakten han kommer ifrån. Plattan fick senare en deluxe-version. I år tog han även ett stort kliv ut på den internationella scenen när han släppte en låten ”R.O.D”, helt på engelska, med den amerikanska rapparen Dave East. Han har även hyllats för sina kreativa och nytänkande musikvideor – däribland den Dopest-producerade videon för ”Dyin”.

Lyssna på ”Mamacita” med Ant Wan nedan.