Mack Beats släpper "Celebration" med Sabina Ddumba

Sabina sjunger på svenska över ett poppigt UK-garagebeat från Mack – blir den fjärde singeln från en kommande EP

Mack Beats släpper idag den fjärde singeln från hans kommande EP med ingen mindre än Sabina Ddumba, som sjunger på svenska i ”Celebration”. Det kommande projektet kommer att innehålla totalt 5 spår inklusive de tidigare släppta låtarna är ”La Bamba” med Immanuel och STOR, ”Tunnelvision” med L1NA och ”himmel/helvete” med Jaqe och STOR.

Budskapet bakom ”Celebration” handlar om att fira och skåla för livet även när saker är knas och inte går som man vill. Titeln  kom till efter att Mack spelade upp låten för vänner och alla sjöng med till hooken, så det blev ett givet val.

”För att nå harmoni måste man känna lite av allt, fast balansera det”, säger Mack Beats.

Mack Beats själv tycker att världen behöver mer av Sabina Ddumbas musik och om han själv fick bestämma så skulle han vilja göra ett helt svenskt album med henne. Här kombineras hennes lena stämma med ett upplyftande UK-garaebeat som är som gjort för sommaren.

”Min personliga erfarenhet blir rikare för varje artist eller låt jag jobbar speciellt när dom är så talangfulla och unika som Sabina. Plus, vi har blivit vänner för livet”, säger Mack Beats.

Lyssna på ”Celebration” och mer ny musik i DOPEST Playlist!