Meek Mill svarar på anklagelser om relation med Diddy

Meek & Usher namnges i explicita sammanhang i nya anklagelser – rapparen svarar mot Diddy, DJ Akademiks & Andrew Tate

Nyligen uppdagades nya anklagelser mot rapmogulen Diddy, som under en längre tid anklagats för flera olika övergrepp mot kvinnor. Denna gång gällde det en manlig musikproducent och i de rättegångspapper som läckt till media namnges inte bara Diddy, utan även flera andra kända namn.

Bland de mest uppmärksammade påståendena är att Diddy ska haft en sexuell relation med såväl rapparen Meek Mill som RnB-stjärnan Usher. Dessa påståenden kommer från producenten, som hävdar att en annan man nära Diddy har berättat detta för honom.

Internet plockade snabbt upp på detta, även om inga specifika tillfällen eller ens tidsperioder uppges för när dessa händelser med Meek & Usher ska ha ägt rum. I samband med releasen av hans nya EP HEATHENISM gick Meek på en lång rant på sitt X-konto, där han nekar till alla påståenden och hugger emot de som spridit informationen.

Meek går under sin rant in på hur han anser att musikbranschen använder sig av systematiskt förtryck för att förstöra svarta artisters rykten. Han adresserar aldrig Diddy direkt och det är oklart om han menar att även Diddy är oskyldig till de anklagelser som riktats mot honom.

Någon som är känd för att sprida rykten online är DJ Akademiks, som via sina nyhetskonton på Instagram & X samt sina egna livestreams gjort sig känd som en av de största inom modern ”skvallerpress”. Meek riktade en rad tweets mot Akademiks där han bland annat kallar honom för alkoholist och irrelevant, då han menar på att unga inte längre bryr sig om honom och istället föredrar Kai Cenat, Adin Ross och andra kreatörer.

I vanlig ordning försökte även den misstänkta sexbrottslingen Andrew Tate att få uppmärksamhet av situationen, då han tweetade om ryktena. Meek svarade dock snabbt på detta med att ta upp Tates arrest i Rumänien, innan han frågar vad det är för fel på honom.

I skrivande stund har varken Usher eller Diddy kommenterat påståendena.

Lyssna på Meek Mills HEATHENISM EP på Spotify!