• Foto: Batby via Reddit
  • Foto: Batby via Reddit
  • Foto: Batby via Reddit

Musikvideo läcker för Frank Ocean & Rosalía låt

Låten ”Changes” och dess tillhörande musikvideo läcker ut online, ryktas ha sålts av regissören efter att den gick osläppt

Frank Ocean bygger på sin kontroversiellt mystiska karaktär mer och mer för varje vecka just nu. Efter att ha ställt in sin andra spelning på Coachella och stämt fanns som filmat den första kommer nu information om att en video läckt ut från en osläppt collab med Rosalía.

Det var under onsdagsnatten som videos började dyka upp från en musikvideo som ska ha regisserats av Hidjiworld (aka Hidjifilms) från A$AP Rockys kollektiv AWGE. Det ryktas även att det är han själv som läckt videon i protest mot att den gick osläppt, vilket inte låter som en omöjlighet när det kommer till Frank Ocean.

Videon innehåller klipp på Frank som byter kläder och glider runt i en lång korridor, samt dansandes med Rosalía. Hela videon verkar vara filmad på något slags slott och vi ser även cameos från bland andra Slowthai som står utomhus med en blombukett och självaste Rocky själv när de sitter en stor mängd folk i ett samlingsrum.

Videon kan hittas på Reddit, dock i något dålig kvalitet (men helt okej för att vara en leak). Håll utkik på dopest.se för mer info framöver, då ingen hittills har uttalat sig officiellt om läckan!