Näääk gästas av Fricky & Denz på sin soliga comeback "Cali"

Näääk återvänder med solomaterial efter sju år producerad av Jeff Roman.

Näääk & Nimo har länge varit en av landets mest ikoniska hiphop-duos, dock var det ett tag sedan vi fick höra ny musik från de. Fram till förra veckan då Nimo släppte låten ”Gitti”. Nu är det Näääks tur att återvända till musiken med nya krafttag efter en välbehövlig semester. Senast vi hörde Näääk med solomaterial var 2012 och passande nog heter den senaste låten ”Cali” och gästas av Fricky och Denz.

Frickys pappaledighet i kombination med Näääks ’laid back’-utstrålning speglas i en mellow vibe som toppas av Denz vassa rhymes. Känslan som ”Cali” utstrålar är som namnet tyder – en westcoast känsla med hintar av G-funk. Perfekt för de ljusa dagarna och varma sommarkvällar som komma skall. Låten är producerad av Nivy’s Jeff Roman. Tidigare i veckan avslöjade Näääk att han var tillbaka:

Fick äran & jobba med tre människor som jag personligen ser som stora förebilder inom dagens musikindustri, DENZ, FRICKY och JEFF ROMAN! Tillsammans fick vi ihop en låt som vi döpte till CALI! Känns sjukt nice & äntligen få droppa lite nytt material för er gott folk! Så på fredag ere dags, LÅT OSS! 

Med släpp från duon på separata fronter vet vi iallafall att de är tillbaka. Om det är med eller separat från varandra så levereras alltid högkvalitativ musik som är helt rätt i tiden.

Lyssna på ”Cali” nedan.