NLE Choppa släpper skräck-komedifilmen ”Nightmare on Cottonwood”

Kai Cenat & DDG i rollistan

Att artister testar sina vingar inom filmbranschen är inget nytt, men på senare tid har allt fler börjat medverka i egna projekt både framför och bakom kameran. Nyligen släppte Asme en kortfilm till sitt album Spår av BLod och nu, som en försenad Halloween-present, bjuder NLE Choppa på skräckfilmen Nightmare on Cottonwood.

Döpt efter rapparens albumserie (vars andra upplaga nyss fått en deluxe-version) och området i Memphis där han växte upp har namnet fått sig en twist med inspiration från den klassiska 80-talsslashern Nightmare on Elm Street. I Choppas version finns dock ingen Freddy Krueger eller Johnny Depp, utan vi ser istället han själv och en rad kända gäster framför kameran.

Streamern Kai Cenat, rapparna DDG & Sukihana samt komikern Funny Marco är några av namnen som dyker upp i komedi-skräckisen, som lagts upp på Youtube med en visningstid på 26 minuter. Kortfilmen följer en natt i Cottonwood, där Kai Cenat råkar illa ut på väg till NLE Choppas hus och kaos utbryter i deras jakt på svar.

Se kortfilmen på Youtube ovan och lyssna på Cottonwood 2 (Deluxe 2.0) på Spotify!