Då kan du köpa Nocta x Nike Air Zoom Drive

Den självlysande sneakern låter din outfit sticka ut även i mörkret – se bilder, releasedatum & mer information här

Sent in på 2023 började bilder läcka från Nikes hemsida på deras nästa collab med Drake och hans märke NOCTA. Efter populära silhuetter som Hot Step och Glide samt diverse klädkollektioner har deras samarbete bara fortsatt öka i hype och nu får vi äntligen officiella detaljer om nästa kapitel: NOCTA x Nike Air Zoom Drive.

De officiella bilderna vi nu har tillgång till bevisar att läckan i december var legitim, då det i stort sett är mer av samma photoshoot. Den sportiga modellen ser ut att passa minst lika bra i löparspåret som i en trendig techwear-outfit. Performance-funktioner som en stabil mellansula och en robust häl kompletteras av en helvit mesh-kropp som toppas av självlysande detaljer. Perfekt för dig som vill motionera (eller flexa) mitt i natten.

Nike har bekräftat NOCTA Air Zoom Drive kommer att släppas i sin ”Summit White”-färg nu på torsdag den 22:e februari via SNKRS, NOCTA och hos utvalda återförsäljare för 1 711kr ($165). Statusen för den svarta färgställningen är fortfarande oklar, men den förväntas dyka upp någon gång under våren.