Nudient x Omar Rudberg släpper begränsade BOLD iPhone-skal

Vill hylla den som går sin egen väg

Nudient är en svensk tillverkare av mobiltillbehör, som bland annat gjort sig kända för sina mobilskal i regnbågens alla färger. Idag presenterar de ett exklusivt samarbete med artisten och skådespelaren Omar Rudberg. Tillsammans släpper de populära skalet BOLD i begränsad upplaga.

Syftet med skalet BOLD är att hylla de som är modiga att gå sin egen väg. Att de går samman med Omar Rudberg är därför ingen slump då han är ett tydligt exempel på någon som gör just detta. Han har fått designa sin egen variant av skalet som kommer i två färger. Vi ser en lysande orange med metallisk guld runt kamerahuset, samt en i krämig beige där kamerahuset omges av metallisk orange.

Nudient’s grundpelare är att aldrig kompromissa funktion med design och formgivning. Med lanseringen av Nudient x Omar Rudberg vidareutvecklas denna filosofi – när kreativitet får möta funktionalitet och fortsätta utmana vad det innebär att vara just BOLD.

”Det här med att ta risker verkligen har gett mig möjligheten att göra allt det jag gör idag. Det handlar väl helt enkelt om att våga för att vinna, även om det kan innebära att man förlorar ibland också. Det är värt den risken,” säger Omar Rudberg om att gå sin egen väg för att nå sina drömmar.

Nudient x Omar Rudberg släpps idag via Nudient’s hemsida. Skalen finns tillgängliga för iPhone 13, för 399 SEK/styck.