Nytt på Playstation Plus: Juli 2024

Tre stora titlar ansluter till lineupen för sommaren på Playstation 4 och Playstation 5 – se trailers och mer information här

Vi gick nyligen igenom några av de största nya titlarna som presenterades under Xbox Game Showcase tidigare i juni, vilket även inkluderade deras kommande spel för Xbox Game Pass. Playstation har inte själva haft något event nyligen, men de har däremot presenterat vad som kommer till Playstation Plus under den kommande månaden.

Här är titlarna du som prenumerant på PS Plus får ta del av i juli 2024.

Borderlands 3 (PS5 & PS4)

Borderlands 3 är den tredje delen i den kaotiska Action/RPG/FPS-serien från Gearbox Software som började redan 2009 med den första installation. I ett kaotiskt sci-fi-universum väljer du mellan fyra ”Vault Hunters”, var och en med unika förmågor, för att bekämpa fiender, samla loot och utforska olika planeter. Ett stort fokus ligger även på humor i Borderlands-spelen, så förbered dig även för en story som är något utöver det vanliga.

NHL 24 (PS5 & PS4)

Det är mitt i sommaren och vi är inte direkt är i en tid där hockey är den bäst lämpade sporten. Däremot vi behöver alla svalka av oss inomhus ibland, så varför inte ta sig till ishallen för att spela som världens bästa lirare från amerikanska NHL, svenska SHL och mycket mer. Årets installation i EA SPORTS långkörare har lagt stort fokus på fysiken, då målet är att stenhårda tacklingar och iskärande spurter ska kännas mer nära än någonsin.

Among Us (PS5 & PS4)

När det kommer till virala spel under de senaste åren har Among Us utan tvekan klivit fram som en av de allra största. Vad som började med ett gratisspel i webbläsaren har blivit en hel franchise och sedan ett par år tillbaka kan du även försöka hitta ”the impostor” på rymdskeppet via Playstations konsoler.