Då börjar Palace sommarrea i svensk tid

Det Londonbaserade märket är kända för sina begränsade releaser genom "drops" – nu rear de ut stora delar av kollektionen

Våren 2024 har gett oss en hel del släpp att minnas från Palace Skateboards. Från helt egna plagg som läderjackor till kollaborationer med adidas och cykelmärket Brompton.

Mycket av de mer eftertraktade och/eller sällsynta prylarna (som cykeln) släpptes i begränsade upplagar och sålde ut fort, men när det kommer till kläder och skor ger Palace oss nu en chans att få tag i det vi missade till ett billigare pris. De drar nämligen snart igång sin sommarrea med upp till 40% på produkter från den föregående säsongen.

Detta kommer att inkludera deras tåliga samarbeten med PERTEX och GORE-TEX, en rad fotbollsinspirerade matchtröjor och såklart även mängder av klassiska basplagg med den ikoniska triangel-loggan.

På sin Instagram har Palace genom en story avslöjat att rean kommer att starta på hemsidan nu på fredag den 12 juli, även om tiden fortfarande är oklar. Om det gäller vid midnatt mellan torsdag och fredag innebär det klockan 01.00 svensk tid. Tidigare drops har dock vanligtvis skett klockan 13.00 svensk tid, så det är även en möjlighet.