Parham gör comeback med nya singeln "Poppade en till"

Första musiksläppet på fyra år

Göteborgs alldeles egna stolthet Parham gör äntligen comeback efter fyra års frånvaro från musiken. Idag släpper han nya singeln ”Poppade en till”.

Det har alltså gått hela fyra år sedan Parham släppte sitt EP ”Vårt Paradis” som innehöll singeln ”Fingertoppar” och känslosamma ”Solstrålar”. Man har istället kunnat se Parham i pjäsen ”Tillbaka till Reims” samt filmen ”Stammisar”.

Nya singeln ”Poppade en till” debuterade redan tidigare i år när han gästade Musikhjälpen. Låten har ett sound vi aldrig tidigare hört från Parham då han alltid riktat in sig på hiphop samt RnB. Det vi dock känner igen är hans välskrivna texter samt melodiska röst. Parham avslöjar också att det kommer komma ett album senare i vår.

”Soundet är väldigt blandat nu men framförallt melodiöst tycker jag. Men det kan handla om rockballader eller dansspår, eller trance blandat med baile-funk. Det låter som att jag försöker vara odefinierbar, men det är inte medvetet, jag gör oftast bara vad jag känner för i stunden och som känns nytt för mig. Textmässigt försöker jag egentligen fortsätta att bjuda in lyssnaren till mitt liv och vad jag går igenom eller gått igenom den senaste perioden på olika sätt.”

Att Parham är tillbaka och gör musik igen är positiva nyheter för hela musikbranschen. Att han utmanar sig själv och går in i en helt ny genre blir väldigt spännande.

Lyssna på Parhams nya singel ”Poppade en till” i DOPEST playlist nedan.