Parham & Simon Superti släpper rockiga "Förlåt"

Parham firar 10 år sedan debutalbumet 'Pojk' med ny singel & jubileumskonsert – gästas av 'Så Mycket Bättre'-aktuella Superti

När Göteborgsartisten Parham släppte debutalbumet Pojk 2014 var det efter flera år i underground. Albumet blev hans stora genombrott tillsammans med singlar som ”Dela på hälften” som även fick en all-star remix av kollektivet RMH.

2024 fyller albumet 10 år och det firas på flera fronter, dels med en release av originalet på vinyl men även med en jubileumskonsert och ny musik. Vinylen och konserten kommer senare under året, den 1:e november för att vara exakt, men redan idag får vi ta del av den nya singeln ”Förlåt” som gästas av den Grammis-vinnande artisten och producenten Simon Superti, som även är aktuell i årets säsong av Så mycket bättre.

Soundet kallar de för ”Svartskallepunk”, något som Superti även döpte en låt till på sitt senaste album Hemlisar. Det är en låt som inte håller igen någonstans, som är intensiv från första till sista takten. Senast vi hörde från Parham var i det uppmärksammade Spotify-samarbetet där han tolkade Håkan Hellströms ”Pistol”, producerad av Martin Tinitus som nu även står bakom produktionen av ”Förlåt”.

”Det här är en låt om stökigheter och egentligen att många destruktiva grejer man gör i livet handlar om att man i själva verket är sårad. Så med denna låten vill jag och Simon samtidigt be om ursäkt för alla keffa saker vi har gjort mot andra människor genom åren! <3”, säger Parham & Simon Superti.

Biljetter till jubileumskonserten i november finns ute nu på allthingslive.se.

Lyssna på ”Förlåt” på Spotify!