Petter avslutar sitt 20-årsjubileum med albumet ”Dö sen”

Ett år, tre album och sex singlar. Det är så här en av Sveriges största artister avslutar sitt 20 års jubileum.

Det var 20 år sedan som Petter slog igenom, och än idag står rapparen kvar som en av Sveriges största artister.

Det här har varit en tydlig målbild för mig med 20 år, men också att ständigt utmana mig själv och lyssnaren. Varje ny inspelning är en ny utmaning och att alltid sträva framåt har gjort att åren passerat men jag har heller aldrig stannat upp, säger Petter

Idag släpper han sitt tredje album för i år. Ett år, tre album och sex singlar. Det är så här en av Sveriges största artister avslutar sitt 20 års jubileum.

Sista pusselbiten; albumet ”Dö sen”, släpps idag och året är komplett. Första smakprovet från plattan fick vi för ett par veckor sedan med singeln ”Brevet feat. David Jassy”, som direkt fick stor uppmärksamhet. Låten handlar om Petter och vännen Davids vänskap, om hur allt började för 20 år sedan och vad som hände på vägen. Albumet gästas i övrigt av artister som Parham, Janice och Ozzy.

Jag är otroligt tacksam över alla artister och människor jag fått arbeta med under mina 20 år, generationer möts, David Jassy från förr och nu idag Ozzy. Det finns inga hinder eller gränser i min musikaliska värld, fortsätter han.

Han har tidigare släppt albumen 9818 och Lev nu och avrundar året och sina 20 år i branschen med "Dö sen". Lyssna på albumet nedan!