Rami är tillbaka med egenproducerade "Hustla"

Första släppet för året och den tredje sedan albumet '96' landade i början av 2023 – går tillbaka till ett mer direkt och rått sound

Tumbasonen Rami har varit närvarande på den svenska rapscenen sedan länge, men det tog fram tills 2019 för den officiella debuten ”PU$HA” att släppas. Den Mackan-producerade singeln blev en omedelbar succé och idag sitter den på strax över 8,6 miljoner streams på Spotify, något som följdes upp med ytterligare hits som sedan landade på debut-mixtapet KUNGAR & POETER 2020.

2023 albumdebuterade han med 96, som innehöll hits som ”Vikt”. Rami visade här upp nya sidor av sitt artisteri med ett mer reflekterande och melankoliskt uttryck på spår som ”Svar”, något han utvecklade vidare under hösten med den egenproducerade singeln ”Mördare”.

Nu återvänder efter en längre paus med singeln ”Hustla”, ännu en egenproducerad låt som till skillnad från ”Mördare” rör sig tillbaka mot ett hårdare sound.

”Själva loopen ’ghettoboy’ fastnade direkt när jag hörde den. Jag satt ute på balkongen i Grekland och började direkt sätta ihop beatet utifrån det. Jag fick typ en känsla av uppväxt och minnen, och genom min uppväxt har det sett lite si o så ut men en hustla passar alltid in. Skapandet gick väldigt smidigt och fort under dagen minns jag och nu äntligen får alla höra den”, säger Rami om låten.

Lyssna på ”Hustla” och mer ny musik i DOPEST Playlist!