Glitter, glamour och svåra val när Reyn släpper “Cartier”

“Diamanter, flaskor av champagne och dåliga val”- Reyn

Efter debutsuccén “Lowkey” är Hagsätra-artisten Reyn tillbaka med uppföljaren “Cartier“. Singelns sugartrap-influerade, drömmiga och glittriga ljudbild matchar låtnamnet väl. Kanske är det en slump att den släpps endast en dag efter att den exklusiva juvelerar-firman med samma namn, slog upp dörrarna till sin första nordiska butik i Stockholm … Eller kanske var det ödet. 

Trots att låten har ett ljust, uptempo-sound har den faktiskt ett djupare budskap. Nämligen det näst intill omöjliga valet mellan karriären och kärleken.

 

“Låten handlar om en tjej, som egentligen har allt jag vill ha. Och som förtjänar allt som världen kan ge. Men just nu har jag ett gung i min gångstil, just nu måste jag hålla mig självlysande. Just nu måste jag fokusera på mig. Mitt budskap till alla lyssnare är att det är okej att välja sig själv”, säger Reyn.

 

22-åriga Reyn har gått från att vara lowkey, till att nu ha över 1 miljon streams på Spotify samt B-rotation på P3. Nu är han tillbaka för att stanna. “Cartier” är producerad av Pablo “Picasso On The Beat” Munzo och släpps via Amuse.

Nyligen blev han signad till NBL Sounds management och under vintern ger sig Reyn ut på turné tillsammans med albumaktuella Movits!. I väntan på att de besöker just din stad kan du lyssna på “Cartier” nedan.