Robin Kadir går samman med C.Gambino & 23 på lyxiga ”Inkassera”

“Det är Gambino, Robin och big 23”

För en månad sedan avslöjade DJ:n och producenten Robin Kadir att producentalbumet, tillika debutalbumet, ’Deja vu’ är på väg och släpps under 2022. Den Stockholmsbaserade DJ:n har länge gjort sig ett namn på den svenska nattklubbsscenen såväl som på musikscenen, och har sedan 2019 producerat hiphop-låtar under eget namn tillsammans med stora svenska artister. 

Under 2021 släppte han singlarna “Natten” med Parham, Reyn och Dida, och även “Sanka" tillsammans med Jireel, Macky och A36. Gemensamt har varit produktioner som fört samman hiphop- och klubbscenen och hur väl Robin lyckats förena artister vars röster funkar så bra med varandra. Något han definitivt gör även denna gång.

I dag släpper Robin Kadir ett minst sagt intressant samarbete med två av de hetaste namnen just nu. Nya singeln “Inkassera” görs tillsammans med C.Gambino och 23, och har ett hårt och intensivt beat över sig. Det ovanför de båda rapparnas mörka röster, som inleds med vers av 23 respektive C.Gambino, och sedan en återkommande refräng med rader om lyx, pengar och Dubai. Det är en självklar banger som definitivt kommer att pumpas på klubbar och dansgolv den kommande tiden.

Lyssna på "Inkassera" i Dopest Playlist här nedan!