Ros är både rappare och sångerska, men relativt ny på den svenska musikscenen. Dessutom har hon ett enormt modeintresse. Artistens klädstil inspireras lika mycket av sent 90-tal som dagens high fashion- och streetwear-era. När hon inte arbetar som kock på heltid i Stockholm, befinner hon sig i studion och planerar nästkommande projekt. I november föregående år släppte hon fyra singlar på bara en månad. I vår kommer fansen få uppleva det igen. En av låtarna, kan Dopest avslöja, släpps i samarbete med Newkid. I artikeln bär Ros kläder från Levi’s SilverTab-kollektion, som går att hitta här!

 

“Det är det som är speciellt och nice med den era vi lever i idag, för det finns inga regler."

 

Musik spelar en betydande roll i Ros liv. Hon har alltid älskat att stå på scen, gått på konserter och drömt om att själv bli artist. Nu har den drömmen blivit till verklighet, men länge kände Ros att hon inte var tillräckligt duktig. Tillslut bestämde hon sig för att ta chansen och våga satsa på musiken. 

“Det är det som är speciellt och nice med den era vi lever i idag, för det finns inga regler. Jag tror inte jag hade haft samma chans att bli artist för 10 år sedan, men idag finns det större chanser på grund av sociala medier, så länge man hittar sin grej", säger Ros. 

Hon utnyttjade sina tidigare kunskaper som DJ och samarbetade dessutom med producenten och vännen Isak von Haartman, som än idag står för merparten av hennes musikproduktion. De viktigaste ingredienserna till framgång har varit stöd från vänner samt att det, som hon själv säger, “inte finns några regler”. Med hjälp av sociala medier kan vem som helst hitta sin egen grej, sitt sound, och marknadsföra det. Dagens musikscen är ett hopkok av kreativitet, lekfullhet och olikhet.

 

Mat, musik och mode - är de tre heliga M:en i Ros liv. Så varför inte kombinera dessa? Ovan hittar du Ros recept på “Den perfekta vardagsoutfiten”. Det viktigaste när det kommer till att skapa en perfekt outfit är, enligt Ros, att alltid vara sig själv och bära kläder man känner sig bekväm i. Den som följer artistens Instagram-profil vet att hon har ett stort modeintresse. Ros berättar att hon: “[...] gillar att sticka ut och när folk stannar upp och ser en. Men den situationen kan också vara det värsta som finns. När någon tittar och man inte känner sig bekväm. Därav är det alltid viktigt att man själv är bekväm med det man har på sig. Det är det enda som räknas!”

 

 

Även om det är viktigt att hitta sin personliga stil, gillar Ros att hämta inspiration från andra modeikoner. Dessutom blandar hon ofta high-end med streetwear och mixar nya trender med gamla. Ros tar gärna inspiration från 90-talsikoner så som Aaliyah och Destiny's Child. Hon inspireras dessutom av Paris Hiltons och Kim Kardashians stil under 90-, och 00-talet även om hon själv inte alltid hade känt sig bekväm med att bära samma outfits.

Håll utkik på hemsidan efter nyheter om Ros kommande singelsläpp och projekt. Tills dess kan du spana in Levi’s SilverTab-kollektion här.