Ros & Newkid går samman på ”I’m The Shit”

Don’t miss an all new Ros & Newkid.

Det är fredagen den 13, vilket är en dag som ofta förknippas med vidskeplighet och otur.  I dag tycks dock vara ett undantag. Dagen till ära har vi turen att vakna upp till ett singelsläpp från två av landets mest aktuella artister just nu.

Nya trailern till Paradise Hotel, Big Brother eller Ex On The Beach?  Nej, inte riktigt ... Men dokusåpa-vibes blev det under veckan när de Stockholmsbaserade artisterna Ros och Newkid teasade ett kommande samarbete genom korta filmklipp där de dissade varandra via Instagram. I dag släpptes den poppiga trap-låten "I'm The Shit", vilket blir artisternas första officiella samarbete. För produktionen står Isak von Haartman.

Ros är känd som både kock och artist. Hon har släppt hitlåtar som "Dressing Room" och "DM", samt samarbetat med bland andra Michel Dida, Vinter och Ivory. Tidigare i år gästade hon vår editorial för Levi's SilverTab-kollektion. Efter en lång tids uppehåll hittade Newkid tillbaka till musiken med fjolårets singel "Kate Moss". Tidigare i år släppte han dessutom EP:n SS19.

Lyssna på "I'm The Shit" nedan!