Up-and-coming Göteborgsrapparen Sarettii släppet ”ALLT SÅNT”

Första singeln från Sarettii i år

Idag släpper up-and-coming stjärnskottet Sarettii sin senaste singel "ALLT SÅNT". Releasen kommer kort efter att han frontat Spotify x adidas koncept KLASS 2020 - tillsammans med lovande nykomlingar som toppat Spotifyspellistan 100 under fjolåret. Hisinge-rapparen är ett av det senaste namnen bland den nya vågens Göteborgsartister.

På det nya spåret "ALLT SÅNT" bevisar Sarettii varför han är ett namn att hålla ögonen på framöver. Han går ihop med den skickliga Göteborgsproducenten Elai, och levererar sitt vassa flow över ett hårt trap beat. Vi hör honom berätta om livet on the block och money moves. Något som är utmärkande för Sarettii är hans unika röst som får honom att verkligen sticka ut på den svenska hiphopscenen.

Sarettii gjorde debut för inte ens ett år sedan med det hyllade spåret "RUNT" som följts upp av singlarna "MARIACHI" och "Distans". Låtarna har bemötts med stor kärlek från fansen, och nått höga streamingsiffror. Han har även uppmärksammats för sina freestyles. Nu är han aktuell med sin nya track "ALLT SÅNT".

Lyssna på Sarettii's singel "ALLT SÅNT" i Dopest Playlist nedan - där hittar du alla nya släpp!