SARU släpper EP-singeln "Bring Me Back"

Debutprojektet 'Moodring' släpptes under vintern 2023 – nu förbereder sig RnB-löftet inför uppföljaren med ny singel

Efter att ha EP-debuterat i mars 2023 med projektet Moodring och dess efterföljande deluxe-version är nu RnB-sångerskan SARU äntligen tillbaka med sin första singel för året.

”Bring Me Back” är det första släppet från en kommande EP som förväntas släppas senare i år. Här utforskar SARU känslan av att befinna sig i slutskedet av en relation, när insikten om att det inte längre kommer fungera har sjunkit in, men minnena av de goda stunderna återvänder ändå i fantasin.

”Jag gör ett försök för att få mina känslor hörda och ett försök till att rädda ett förhållande. Jag berättar hur jag saknar en person, hur han var och hur det var mellan oss”, säger SARU.

”Bring Me Back” är producerad av Kristofer Cepevski och tillsammans med SARU:s mjuka sångröst kapslar de in känslor av klassisk RnB från 00-talet, fast med en modern twist. En stil som har blivit ett signum för SARU sedan debuten för tre år sedan.

“Vi satt i studion och ville göra en bänger. En sån som man kan säga ”it hurts so good” vilket känns som att det har blivit en av mina signaturer. Text som är känslig och verklig till något man kan dansa till”, säger SARU om soundet.

Lyssna på ”Bring Me Back” på Spotify!

länk