Foto: Pressbild

Siméon släpper sensuella singeln ”Company”

Hintar kommande projekt

I dag är Siméon tillbaka med en ny singel. Nu släpper han nämligen den Kayen-producerade “Company”. En sensuell kärlekslåt, som dessutom interpolerar Beenie Man’s “Who Am I?” med raden “Sim Simma, who got the keys to my Bimma?”

I samband med releasen av “Company” avslöjar Siméon dessutom att singeln är en del av ett större projekt som kommer släppas under andra halvan av 2022. Det blir i så fall det första längre projektet från Siméon. Och vi kan säkerligen förvänta oss mer R&B från honom.

”Jag vill verkligen sätta R&B på kartan. Det finns inte riktig något community kring det i Sverige så som det gör för till exempel hiphop. Man kan inte ge de svenska musikälskarna och speciellt hiphop fansen allt på en gång, så därför kokade Kayen upp ett mer klassiskt hiphop-beat med 2022-stil för ”Company”. Jag mjukstartar dem på det sättet och sen när mitt projekt släpps så kommer de förstå vart R&B-skåpet står,” säger Siméon. 

I år har Siméon gästat Gee Dixon på singeln “LaLa”. Det här blir hans första egna singel för i år.  Förra året släppte han med ADAAM den hyllade “G-step” och 2021 kom även hans egna singlar “B” och “8”

Lyssna på nya singeln “COMPANY” med Siméon i DOPEST Playlist!