• Foto: Skullcandy
  • Foto: Skullcandy
  • Foto: Skullcandy
  • Foto: Skullcandy

Skullcandy x Teenage Mutant Ninja Turtles släpper hörlurar

Passar med pizza-kontrollen

Teenage Mutant Ninja Turtles, ofta kända under förkortningen TMNT, har varit några av serievärldens mest älskade karaktärer sedan 80-talet. De fyra sköldpaddorna har i sig blivit ikoniska med sina färger, rött för Raphael, lila för Donatello, orange för Michelangelo och blått för Leonardo.

Tidigare i år släppte Xbox en kontroll med pizza-doft, TMNTs favoritmat. Nu kommer Skullcandy med ännu ett TMNT-inspirerat tillbehör när de släpper två set av hörlurar, inspirerade av den radioaktiva gröna sörjan som förvandlade sköldpaddorna till brottsbekämpande hjältar.

Designen är exklusiv till TMNT, med transparenta element och en självlysande touch. Push Active-öronsnäckorna är övertäckta med grön radioaktivitet, medans over-ear hörlurarna har öronkåpor av sköldpaddskal, en öronkudde med ett brunnslock, ett neongrönt huvudband och en mikrofon som liknar en liten pepperonipizza.

Skullcandy x TMNT Push Active True Wireless Earbuds släpps för cirka 1 062kr (€89.99) och Skullcandy x TMNT PLYR Multi-Platform Wireless Gaming Headset släpps för cirka 1 770kr (€149.99). Kollektionen finns tillgänglig nu på Skullcandys hemsida.