Sneakersnstuff x adidas Originals släpper "Homemade Pack"

Varje sneaker är inspirerad av en sötsak

Sneakersnstuff avslöjar ett nytt samarbete med adidas Originals. Tillsammans gör de en ny tolkning av modellen Campus 80. Kollaborationen är en kapsel som består av tre skor, och har fått namnet ”Homemade Pack”. Varje sneaker är inspirerad av en sötsak – lemonad, brownies och glaserade cupcakes.

Den som tar en titt på färgställningarna kan snabbt gissa vilken sötsak som inspirerat varje enskild sko. Varje version är tillverkad i mocka med vita detaljer på de klassiska tre sträcken samt sulan. Dessutom syns en guldfärgad adidas-logga på hälen. ”Lemonade” kommer i en gul ton, ”Chocolate brownie” är brun och ”Frosted cupcakes” är ljuslila.

Andra aspekter som anspelar på namnet ”Homemade” är skons fotbädd. På innesulan av den vänstra skon på varje sko syns en illustration av de sötsaker som de inspirerats av. Den högra sulan har ett recept på hur de ska tillagas.

Sneakersnstuff x adidas Originals Campus 80 ”Homemade Pack” släpps den 29 augusti i barn- och vuxenstorlekar via Sneakersnstuff hemsida.