Sneakersnstuff öppnar i Los Angeles – Se bilderna här

Väntan är över! Nu slår Sneakersnstuff äntligen upp portarna för den nya butiken i Los Angeles

Att Sneakersnstuff ska öppna en butik i Los Angeles har varit känt sedan länge. Det har dock varit oklart när exakt den nya butiken som blir deras andra i USA skulle öppna mer än att det skulle ske någon gång under hösten 2019. Men nu är det äntligen dags! Den 26 mars slår SNS upp portarna för den nya butiken som ligger på Venice Beach i Los Angeles.

Butiken är 3450 kvadratmeter och designad av Jenny Askenfors på Bonfink Design Studio. Likt inredningen i New York har även Los Angeles butiken en kreativ och unik inredning, möbler och konstverk där man tagit inspiration av den historiska och färgrika omgivningen.

Utöver alla exklusiva släpp kommer butiken även ha en yta för aktiveringar för artister, lokala kreatörer och varumärken som adidas Originals, Nike, Jordan Brand, New Balance, The North Face, Vans, Converse, Chinatown Market och SNS egna varumärke. Ett initiativ som redan är igång är Sneakersnstuff Art Program.

Se alla bilder från den nya butiken och glöm inte att lägga till adressen som ett måste att besöka ifall ni har vägarna förbi L.A. Den exakta adressen för Sneakersnstuff i Los Angelse är:

1011 Ocean Front Walk,

Venice Beach⁣.