• Foto: Activision
  • Foto: Activision
  • Foto: Activision

Då kan du testa Modern Warfare III före alla andra

Inatt avslöjade Activision en rad nyheter kring kommande CoD MW3 på sin Gamescom-konferens, så kan du testa spelets beta

Det börjar närma sig release för Call of Duty: Modern Warfare III, nästa del i Activions ikoniska spelserie. Tidigare har vi fått se teasers och annan information kring spelens online-lägen och vi får nu även reda på hur man testspelar en Beta-version innan spelet släpps.

All information kom under Activisions Gamescom-konferens under natten till onsdagen, där vi dessutom bjöds på ett smakprov av det nya Campaign-läget. Campaignen har utvecklats av Sledgehammer Games i samarbete med Infinity Ward och är en direkt uppföljare till händelserna i Modern Warfare II.

I videon får vi se klipp från det nya cinematiska fokuset, där spelaren får möjlighet att styra händelserna genom öppna banor. Det fullständiga Campaign-läget är tillgänglig upp till en vecka före spelets officiella lansering den 10:e november genom "Campaign Early Access", som ingår i alla digitala förbeställningsutgåvor av Modern Warfare III. Mer information hittar du där du förbeställt spelet.

Foto: Activision

Likt tidigare år har Activision även denna gång förberett en Beta-version av spelet, som spelare kommer att kunna testa långt innan den officiella releasen genom att ladda ned programmen genom konsol och PC.

Playstation-spelare kommer att få ta del av en exklusiv första helg, innan betan öppnas upp för alla plattformar helgen därpå.

  • För de som har förbeställt spelet till PlayStation 4 och PlayStation 5 kommer den första Beta-helgen att inledas på fredagen den 6:e oktober kl. 19.00 och avslutas tisdagen den 10:e oktober kl. 19.00.
  • Alla PlayStation-spelare oavsett förbeställningsstatus kommer att kunna börja på söndagen den 8:e oktober kl. 19.00.

Den andra betahelgen är för alla plattformar och är planerad att börja torsdagen den 12:e oktober kl. 19:00 och sluta måndagen den 16 oktober kl. 19:00.

  • Detta är en gratis Open Beta-helg för alla PlayStation 4- och 5-ägare, oavsett deras förbeställningsstatus.
  • De som har förbeställt spelet till Xbox Series X | S eller på Xbox One, eller som har förbeställt till PC via Battle.net eller Steam, kan börja spela betan redan på torsdagen den 12:e oktober kl. 19:00 CET.
  • Från lördagen den 14:e oktober kl. 19:00 till måndagen den 16:e oktober kl. 19:00 öppnas betan upp för alla Xbox- och PC-spelare oavsett deras förbeställningsstatus.