The Weeknd teasar sitt sjätte och "sista" album

Den tredje delen i trilogin med 'After Hours' & 'Dawn FM' har sagts bli hans sista – nu teasar stjärnan på Instagram

Under våren 2023 avslöjade Abel ”The Weeknd” Tesfayet att han är i processen av att lämna sitt artistnamn bakom sig för att vända kapitel i sin karriär. Även om han inte visste vilken form hans artister skulle ta därefter var Tesfayet tydlig med att han jobbade på något som skulle kunna bli hans sista album.

”Albumet som jag jobbar på nu blir nog mitt farväl till The Weeknd. Det är helt enkelt något jag måste göra. Som The Weeknd har jag sagt allt som går att säga”, sa han då till W Magazine.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Abel Tesfaye (@theweeknd)

Albumet, som ska vara den sista delen i en trilogi innehållandes After Hours & Dawn FM, har nu fått liv på riktigt då The Weeknd själv la ut ett bildspel på sin Instagram med de två första albumen och ett tredje, som representeras av ett ”?”.

Mer än så får vi inte från världsstjärnan som under 2023 var på en enorm turné, ”After Hours Til Dawn Tour”, som bland annat besökte Sverige i början av sommaren. Musikmässigt har vi endast fått höra gästverser, som på ”K-Pop” från Travis Scotts album Utopia, men med den senaste uppdateringen kan hype för nytt solomaterial definitivt rättfärdigas.