Se bilder på kommande Union LA x Air Jordan 4 "Desert Moss"

Följer upp jubileumsneakern

För några veckor sedan presenterade Union LA att de firar sitt 30-årsjubileum med releasen av en ny Air Jordan 4. Nyheten blev till stor glädje för alla som tog en L vid förra årets release av Union LA x Air Jordan 4 i färgerna ”Guava Ice” och ”Off Noir”. Nu verkar de addera ännu ett collab med Jordan Brand till sin katalog. Den här gången avslöjar de en Union LA x Air Jordan 4 ”Desert Moss”.

Att butiken Union LA släppt så många samarbeten med Jordan Brand är ingen slump, det bottnar nämligen i ägaren Chris Gibbs kärlek för basket. Nu förenas de i en ny färgställning som går i en gulnad mossgrön ton med lila och turkosa detaljer.

Likt de tidigare releaserna kommer även den här med paneler i mesh längs med sidan samt transparenta detaljer i plast. Skon har även en tag samt en vikbar tunga.

Samarbetet med Jordan Brand blir det första som presenteras inför Union LA’s 30-årsfirande. Vid tidigare jubileum har de gett oss collabs med märken som Stussy, Off-White och Acronym. Kanske väntar fler även i år?

Håll koll i vår releasekalender för mer info kring datum och återförsäljare av Union LA x Air Jordan 4 ”Desert Moss”.