Världsmästaren Badou Jack skriver kontrakt med Reebok

Den svenske boxningsvärldsmästaren i supermellanvikt Badou Jack har skrivit ett exklusivt kontrakt med Reebok i Norden

Svenska boxaren och världsmästaren Badou Jack har skrivit på ett samarbete med Reebok Norden. Badou som förbereder sig inför sin nästa match som med stor sannolikhet lär bli av på Floyd Mayweather vs Conor McGregor galan säger i ett uttalande

”Reebok har alltid varit en av de främsta sportvarumärkena och jag gillar hur de ser på träning, förstår träning och dedikation till träning. Förutom att de har grymma produkter som låter mig prestera på toppnivå så förstår de även vikten av de psykiska och sociala delarna i en idrottares liv som familj och vänner vilket jag uppskattar och värdesätter mycket”

Att vara världsmästare i en av världens mest krävande sporter kräver mod, kreativitet och uppfinnedom vilket Badou uppvisar både innanför och utanför ringen.

”Vi tycker att Badou är en enastående idrottsman och representerar Reeboks globala manifest Be more Human på ett ypperligt sätt, ambitionen om att alltid ”bli en bättre version av sig själv”. Badou representerar våra värden som person, atlet och världsmästare i en av världens mest krävande sporter – boxning” säger Nicolas Nath Reeboks Marknadsdirektör i Norden.

Ännu återstår vad detta spännande samarbete innebär men håll utkik på Dopest för mer information!