VC Barre & 1.Cuz linkar upp på "FEELING"

Följer upp collaben "SKAKA LANDET" på Barres senaste album 'ASKER' – hör duon lägga rader över ett klubbigt beat

Deras första samarbete på ”SKAKA LANDET” från albumet ASKER var ett bevis på kemin mellan VC Barre & 1.Cuz. Då var det över ett betydligt hetsigare beat med snabba och direkta rader, men när de nu släpper ”FEELING” visar de att de linkar lika bra även på mer atmosfäriska produktioner.

En kvartett av producenter i form av Von Haartman, PreGame, Blind och Frank Moses har levererat en melankoliskt klubbig känsla som såväl Barre som Cuz flyter över med sjungna rader, en ny riktning som de båda testat på innan men nog aldrig utforskat full ut. Cuz på singlar som ”Skadad” och Barre på ”Noyy”, hans första singel för 2023.

Särskilt i den medryckande hooken går Cuz in 100% i det sjungna autotune-flowet, vilket han gör med självsäkerhet trots att det är något han varit mer lowkey på tidigare. Texten handlar främst om ett kärleksintresse, möjligtvis från en utekväll då Cuz pratar om att spendera tusenlappar på Spy Bar över den klubbiga produktionen innan refrängen lägger alla korten på bordet för den han är intresserad av.

”Säg vad du känner för mig så jag kan känna på dig”

Lyssna på ”FEELING” och mer ny musik i DOPEST Playlist!