Vongtale debuterar med singeln ”aldrig vart nåt”

Stockholmsrapparen släpper efterlängtade debutsingeln

Vongtale dök upp på radarn när vi förra året skrev en lista över unga svenska artister att hålla koll på 2018. Trots att debuten uteblev gästade han på Lamix "OMG Remix", samt lade en engelsk vers på låten "Heartbreak Anth3m". I år dök han återigen upp på spåret "Main Chick" från Gee Dixons senaste projekt PARAPLY

Vongtale har länge legat lågt och jobbat på att finslipa sitt unika sound - och idag får vi höra resultatet när han släpper den efterlängtade debutsingeln "aldrig vart nåt".

Över ett kyligt beat hör vi Vongtale blanda sina lyriska verser med melodier och hooks. Det blir tydligt i utförandet av "aldrig vart nåt" att Vongtale har en naturlig förmåga för att hitta nya flows och takter. Debutsingeln blir ett spännande smakprov av vad som komma skall. En sak är säker - framtiden är ljus för Vongtale.

Lyssna på debutsingeln "Aldrig vart nåt" av Vongtale via Spotifylänken nedan. En tillhörande musikvideo till singeln, producerad av Dopest förväntas att släppas inom snar framtid. Håll utkik på Dopest och vår YouTube-kanal för de senaste uppdateringarna.