Z.E & Thrife går ihop igen för singeln ”KLICK” – gästas av Nigma

Vännernas tredje samarbete ihop gästas av Nigma

Att Z.E och Thrife är en kombination som innebär succé är ingen nyhet. Det första samarbetet kom när Z.E släppte debutalbumet Min penna blöder och följdes upp med succén "Gäller" från albumet Sverige Vet. Nu går vännerna ihop för det tredje samarbetet ihop och tar även med sig nykomlingen Nigma.

20-åriga Enigma "Nigma" introducerade sig på TV4-programmet Talang 2017 där hon rappade för juryn och gick vidare. Sedan dess har det varit tyst från Nigma, då hon inte släppt något officiellt. Fram tills idag då hon får chansen att visa vad hon går för ihop med Z.E och Thrife. På låten som är producerad av INOMII och Mackan hör vi hur Z.E, Thrife och Nigma switchar mellan verserna och på refrängen. Nigma gör ett intressant inhopp och visar på självsäkerhet i den första riktiga "officiella" debuten.

Låten är det första vi hör sedan Z.E släppte albumet MER ÄN RAP förra månaden som gästades av b.la. AJ Tracey. Förra månaden släppte Z.E och Team Platina även sin egna champagne Chamapgne Gardet Team Platina, ett kvitto på att man breddat sig utanför musiken också. Sedan debutalbumet förra året har rapparen växt sig till en av landets största artister och med tredje albumet nyligen släppt ser det inte ut som att Team Platina eller Z.E planerar någon paus. Thrife har hintat om att debutalbumet är på gång  och att en singel kan släppas snart.

Låten släpps med en tillhörande muskvideo regisserad av Ziets. Spana in den ovan!