Foto: AC Milan

Zlatan kan vara på väg tillbaka till Milan

Ryktas ha varit på möten med ägaren

Det har gått ett drygt halvår sen Zlatan Ibrahimovic lade fotbollsskorna på hyllan och tackade för sig. 24 år som proffs med över 900 matcher och 500 mål för klubb och landslag har cementerat honom som en levande legend, vilket han även fick en passande avtackning för i sin sista klubb AC Milan.

Nu verkar dock en återkomst till den italienska storklubben vara möjlig, då den pålitliga italienska tidningen Gazzetta dello Sport rapporterar att Zlatan är i förhandlingar med klubben för en roll som coach. Han ska enligt uppgifter ha samtalat flera gånger med den amerikanska ägaren Gerry Cardinale angående att kliva in i huvudtränaren Stefano Piolis team, vilket skulle bli en fortsättning på deras redan tighta samarbete under Zlatans tid som spelare för klubben.

Ingen av de inblandade har kommenterat uppgifterna hittills, men sett till historien kan vi nog förvänta oss något snart från den frispråkige Ibra. Om du har missat det, glöm inte heller att kika in hans intervju med Piers Morgan, där de bland annat diskuterar girighet inom fotbollen och vem som är den bästa någonsin.