23 laddar upp för album med "Frågor"

Inför kommande veckans albumsläpp med "TJUGI23" kommer nu ännu en singel, denna gång med egenproducerat beat

Just nu är Vårby-rapparen 23 på en imponerande streak av framgångar. Collab-EP:n ”M.O.B” med C.Gambino har i skrivande stund streamats närmare 20 miljoner gånger på Spotify, singeln ”Feelin Myself” har strax under 7,5 miljoner streams och han nominerades nyligen i kategorin ”Årets hiphop” inför den kommande Grammisgalan. Har vi sagt att allt detta har skett inom loppet av två månader?

Utan en tanke på att stanna fortsätter 23 nu året med att släppa albumet ”TJUGI23” på fredag nästa vecka (den 17/3). Singeln ”Frågor” släpper han dock redan idag och den kommer även med en vintage-tintad musikvideo från Nisju. Låten själv består av en släpande gitarr med mycket reverb och ekande trummor, ett både varmt och kusligt beat som är producerat av 23 själv.

”Det här är mitt liv, för er det är bara låtar
Jag svär det här beatet, den får mig nästan tåras”

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av 23 OFFICIELL (@tjugitre)

Med ett inlägg på sin Instagram har nu även avslöjat tracklisten till det kommande albumet och den innehåller en del överraskningar. På spår 5 ser vi att ännu ett samarbete med VC Barre förekommer, detta efter att Valsta-rapparen medverkade på singeln ”Catfish” från 23:s senaste album ”Selfmade”. Vi noterar även att tidigare släppta singlarna ”Feeling Myself”, ”I Care” och ”Schack” finns med på listan, hits som redan hunnit streama miljonsiffror under de senaste månaderna.

Kolla in musikvideo till ”Frågor” nedan och lyssna även in den i DOPEST Playlist på Spotify!